Fantezii sexuale, role playing si costume

Fantezii sexuale, role playing si costume

  Role playing-ul probabil este una dintre cele mai clasice fantezii. Desi se pare ca de multe ori suntem redusi la tacere cand vrem sa discutam despre acest joc de roluri, ca si cand nu ar fi un subiect natural, ar fi unul tabu, idealurile sau dorintele sexuale trebuie macar discutate daca nu chiar implinite – atata timp cat sunt consimtite de ambii parteneri.  Astazi vorbim despre rolurile sexy, desigur sustinute si de anumite costume sexy.

  Cand ne referim la jocul de roluri senzual, putem cuprinde in categoria aceasta, orice fel de personaj ce poate fi interpretat de un model, bineinteles, in functie de resursele interioare, look-ul si aptitudinile fiecareia.

    Joc de roluri si fantezii sexuale ca model de videochat

Pentru a desfasura cu succes un show care include si role playing, ar fi bine sa stii cat mai multe despre acest subiect, ca sa iti dai seama ce ti se potriveste tie cel mai bine si ce se muleaza pe tipul tau de personalitate.

In primul rand, iti vei transmite identitatea prin imagine, deci costumele pe care alegi sa le porti in fata camerei au rolul lor bine stabilit: de a te ajuta sa fii credibila, de a intra cel putin vizual in pielea personajului, de a ademeni membri si de a te face sa construiesti povesti pentru ei.

Insa poate mai important decat vestimentatia sexy pe care o imbraci jucand un rol e masura in care poti sa iti asumi un rol, daca esti suficient de cameleonica pentru a rosti niste replici exact ca dintr-un scenariu astfel incat cel din fata monitorului sa te creada si sa intre in joc.


   Cat de departe poate ajunge un role play si o fantezie sexuala in camera de videochat?

Ideile de role playing pot fi extrem de diverse, iar rolurile pe care le vei juca in fata camerei vor fi stabilite de comun acord intre tine si membru. Subliniez faptul ca nimeni nu va obliga un model de videochat sa faca ceva ce e dincolo de limitele ei personale sau ceva ce pur si simplu nu-si doreste sa faca.

Tu esti singura care stie si decide pana unde e dispusa sa mearga pentru a intra in pielea unui personaj, dar la fel ca in luarea oricarei decizii, e bine sa fii cat mai informata in privinta subiectului si sa nu uiti ca totul face parte dintr-un scenariu fictiv, exact ca si in cazul unei actrite care interpreteaza realmente un rol pentru care e platita si care interactioneaza cu adevarat cu alti actori pentru ca unele scene sa ia nastere.


  Nu am outfit-uri sau costume sexy speciale, ce folosesc?

Poate vei spune ca inca nu esti dispusa sa investesti in garderoba, pentru ca inca nu ai ajuns la un nivel de incasari care sa iti permita asta, insa pentru a vedea rezultate notabile, va trebui sa faci si ceva investitii, chiar si unele de ordin material.

Daca totusi nu esti dispusa la asta in niciun fel, nu uita ca poti sa improvizezi.

De exemplu, pentru a juca rolul unei secretare nu iti trebuie decat o fusta clasica, o camasa office, o pereche de dresuri/ciorapi/stockings si poate si niste ochelari de vedere. Sunt sigura ca te descurci sa faci rost de articolele astea din dulapul tau de acasa.


  Costume sexy pentru fantezii sexuale ale oricarui barbat

Nu toate genurile de role play trebuie sa fie iesite din comun si de fapt cele mai multe dintre fanteziile membrilor sunt inspirate din scenarii de zi cu zi.De exemplu, cati dintre barbatii pe care ii cunoasteti nu au recunoscut ca au avut macar o data, o fantezie legata de profa din liceu sau facultate, sau ca sunt excitati de ideea unei aventuri de-o noapte cu o asistenta.

Acestea fiind spuse, realizam ca multe dintre scenele de role play pe care trebuie sa le interpreteze un model, sunt situatii usor de reprodus, cu putina imaginatie.

Dintre cele mai comune scenarii, observam ca sunt cerute roluri cum ar fi:

  • politista sexy
  • asistenta medicala
  • profesoara/eleva
  • secretara
  • sefa/sef
  • menajera
  • majoreta











0 Comentarii

ComenteazăCancel reply