Setări webcam

Setări webcam

  • Expunere: folosită cu moderaÈ›ie, opÈ›iunea îți garantează o imagine plăcută, luminoasă. Este folosită pentru a determina câtă lumină pătrunde prin lentilă.TotuÈ™i, folosită prea mult, poate duce la supraexpunere È™i la o transmisie sacadată. ÃŽn loc să abuzezi de această setare, e mult mai bine să aprinzi câteva lumini în jurul tău ca să obÈ›ii condiÈ›iile perfecte.
  • Gain: determină puterea transmisiei. Se poate folosi È™i pentru a creÈ™te luminozitatea imaginii, însă, după o anumită limită, va scădea calitatea filmării. Pentru a evita acest lucru, se poate recurge la soluÈ›ia de la punctul anterior.
  • Intensitatea culorilor: determină saturaÈ›ia. Folosită prea puÈ›in, o să aibă ca rezultat niÈ™te culori fade, lipsite de viață. Prea mult, însă, va face imaginea să arate deranjant È™i nenatural. Astfel, trebuie echilibrată cu grijă È™i se poate folosi în combinaÈ›ie cu alte setări È™i filtre.
  • RightLight: această opÈ›iune este valabilă doar pentru anumite camere Logitech. ÃŽi permite webcam-ului să găsească cele mai bune setări în orice condiÈ›ii de iluminare. DeÈ™i sună bine, în medii slab luminate, filmarea va avea o calitate mai slabă È™i va fi sacadată. De aceea, este recomandat să dezactivaÈ›i această setare, pentru a asigura condiÈ›ii stabile È™i o calitate bună a imaginii.
  • Autofocus È™i Zoom: utilizarea celor două nu este tocmai o idee bună. Ca model, trebuie să te miÈ™ti destul de mult, iar asta va creea dificultăți atunci când camera își va schimba focusul, rezultând într-o filmare de proastă calitate. AcelaÈ™i lucru se va întâmpla È™i cu zoom-ul, care ar putea avea ca urmare o imagine slabă È™i pixelată.
  • Echilibrarea albului: această setare se asigură că orice este alb în realitate, va fi alb È™i în filmare, indiferent de condiÈ›iile de luminozitate. Este un punct de referință în schema de culori a camerei, care poate fi setat fie automat, fie manual, de tine. ÃŽn cazul în care recurgi la setările automate, ai grijă ca în imaginea de referință să fie cel puÈ›in un obiect alb, întrucât camera va percepe cel mai deschis lucru drept alb È™i dacă nu procedezi cum trebuie, există posibilitatea ca setarea să se facă greÈ™it.

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply