Flirt4Free

Flirt4Free

Flirt4Free imbina  toate stilurile (private direct, free chat si apoi  private sau bazat pe tipsuri) in cel mai simplu si original mod fiind un site foarte bine gandit din multe puncte de vedere dar si foarte bine administrat si promovat . 

Acesta este unul din cele mai mari comunitati web cam existente in prezent. In realitate ceea ce conteaza este profitul ce poate fi obtinut de pe urma unui site, ori la acest capitol Flirt4Free sta foarte bine. Desigur, nu e tipul de site unde oricine poate genera sume semnificative de bani, modelul trebuie sa aibe o anumita experienta si sa fie atenta la toate micile detalii. 

Modelele si studiourile , in special cele vechi care au prins vremuri mai bune in aceasta industrie , iubesc foarte mult siteurile care ofera comisioane generoase partenerilor sai. Flirt4Free nu este unul din aceste site-uri comisionul de start al unui model din Romania pornind de undeva de la 25% si , in functie de vechime si rezultate , poate ajunge pana la 35 de procente . 


Conteaza foarte mult si conversia in dolari a acestor procente, care , de cele mai multe ori inseamna peste 1 dolar pe minut , chiar si mai mult , adica cu mult peste media industriei . 
E foarte bine sa privim partea plina a paharului si sa vedem pretul pe minut incasat de un model si nu procentul real.

Colaborarea cu  acest  site  este un succes  pentru studioul nostru http://cashstudio.ro/index.php?p=home, de  aceea  il recomandam.

Link inregistrare Flirt4Free https://www.flirt4free.com/modeling/



0 Comentarii

ComenteazăCancel reply