Vizitatorii, viitorii clienţi fideli ai videochat

Vizitatorii, viitorii clienţi fideli ai videochat

  Un model de videochat trebuie sa acorde o atentie egala tuturor pentru ca niciodata nu stii cu cine stai de vorba. Poate fi un membru nou sau poate fi un user fidel care doar te testeaza. Poate fi un om fara niun fel de potential sau poate fi un om cu foarte multi bani, dar care inca nu este familiarizat cu un astfel de site si abia il descopera. Ajuta-i, ghideaza-i si, cu siguranta ,o parte din ei iti vor rasplati amabilitatea si timpul acordat. E posibil sa-ti devina chiar si clienti fideli.

  Aici, oamenii, in general, cauta atentie, au nevoia sa se simta speciali. Ei nu cauta doar o eticheta, chiar daca una frumoasa atrage. O eticheta atractiva va vinde, dar daca continutul lasa de dorit, clientul nu va reveni si a doua oara.

  Pentru a te ajuta sa eviti anumite tipologii, iata cateva exemple de persoane care cauta sa primeasca pe gratis cat mai multe:

1. Vizitatorul insistent, care te roaga intr-una sa-i arati putin mai mult, pana in punctul in care devine agasant.

2. Vizitatorul care se da drept unul dintre clientii tai fideli, pretinzand ca si-a uitat datele pentru log-in.

3. Vizitatorul care iti promite ca va plati daca vede ceva putin mai ”interesant”, chiar daca nu a chieltuit niciun ban inainte.

E foarte important sa stii sa alegi, dar in acelasi timp, e datoria ta sa tratezi pe toata lumea la fel de frumos, pana la proba contrarie. Toti utilizatorii cu care te-ai obisnuit au fost, la inceput, simpli vizitatori pe care i-ai atras cu farmecul tau personal. Fa asta in continuare si prestigiul tau va creste, cu siguranta!

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply