Despre noi

De ce să alegi CashStudio

Cele mai mari procente de acasă

După cum vedeți, este foarte simplu să faci videochat de acasă, iar cerințele sunt chiar puține. Astfel vei ajunge să câștigi sume importante de bani, ești perfect independentă și în intimitatea ta (spre deosebire de studiourile videochat). Nu ai problema deplasării la studio sau riscul ca prietenii să afle sursa ta de bani. Câștigul lunar depinde doar de voința ta de a munci, nu ai un program stabilit și obligația de a lucra.

Te vom ajuta să îți aranjezi camera de unde transmiți în modul ideal pentru a avea cât mai multe posibilități de câștig. Prima impresie conteaza mult. Ambientul care se vede în webcam va trebui să-l surprindă în pozitiv pe vizitator pentru ca acesta să fie interesat să socializeze cu tine. Vei realiza că distanta de webcam, muzica și lumina sunt lucruri foarte importante. Sfaturile noastre vor face din camera ta un adevarat studio de chat.

Cu un comision care poate atinge 100% pentru modele, suntem singurul studio din România care plătește zilnic în numai 4 ore de la cererea modelului. Intră acum să faci parte din echipa noastră completând acest formular. În doar câteva ore vei putea fi online și vei câștiga primii bani. Te așteaptă un bonus de 5% în a doua lună. Sigur, avantojs, plata la zi. Training gratuit pe toată perioada necesară.

Bonusuri atrăgătoare

singurul studio la care poți câștiga 100% din prima lună. plata la zi, câștiguri garantate

Totalizează target-ul de începător și vei avea un bonus de 1.000 RON instantaneu. Bonus valabil pentru modelele noi.

Start UP Bonus

Incasează până la 15% în plus în fiecare sesiune. Câștigurile tale participă automat la acest concurs cu premii în procente.

Bonus Progress

Lucrează 5 zile la rând pentru a avea 10% în plus în ziua a 6-a. Videochatul de acasă îți dă mereu satisfacții și chiar 100% câștiguri.

5Days Bonus

Vrei să câștigi 5% din profitul prietenilor tăi pentru totdeauna ? Distribuie link-ul personal sau trimite email anonime cui vrei tu.

Referrer Bonus