Termeni și condiții

regulamentul de mai jos este referitor doar la modelele care lucrează de acasă

01. Regulamentul este valabil pentru toate modelele care lucrează cu noi de la propriul domiciliu. Vă recomandăm să-l citiți cu atenție și să îl respectați în totalitate. Este absolut interzisă încălcarea regulamentului și poate duce la penalizări sau la închiderea contului. Acesta este un document electronic de aducere la cunostinta a termenilor si conditiilor aratate mai sus si face ca atat studioul cat si modelul sa il respecte.Modelele vor presta această activitate direct la propriul domiciliu, cu propriile instrumente. (computer, webcam, conexiune internet) Închirierea aparaturii constă în ulterioare costuri și garanții prevăzute de contract.

02. Modelele isi iau obligatia sa lucreze pe toate siteurile pe care au cont si cu care Cash Studio are contract. Activitatea de videochat se va presta strict dupa indicatiile date de administratorul studioului. Modelul nu are voie sa modifice username sau password-ul contului fără sa comunice aceste date in administratie. Modelul nu isi desfasoara activitate cu tendinta de constrangere din partea studioului insa are obligatia de comun accord sa se stabilesca un program minim de lucru cand doreste si cat timp doreste.

03. Pentru a se putea INREGISTRA, modelul trebuie sa fie de acord cu acesti termeni si sa trimita poze scanate dupa documente de identitate din care sa rezulte că este major (are mai mult de 18 ani). După înscriere modelul poate să adauge toate informațiile necesare pentru deschiderea contului și pentru plată.

04. Conturile sunt personale și nu pot fi folosite de alte persoane care nu sunt înregistrate pe site-ul nostru. Nickname și password vor fi alese de studio iar modelul le va putea găsi în contul său după înscriere.

05. CashStudio va crea conturile pentru modele în cel mai scurt timp, dar aprobarea acestora nu depinde de noi. Pe unele site aprobarea se va face în 2/3 ore, dar sunt site care au nevoie de câteva zile pentru aprobare. Din aceste motive, conturile vor fi adăugate în spațiul model doar când acestea sunt aprobate. Username și password pe fiecare site pot fi schimbate de administratorii studioului în cazurile în care se prezintă probleme de siguranță. Vor fi vizibile schimbările în spațiut rezervat fiecărui model.

06. Modelul nu poate modifica username sau/și password pe conturile pe care lucrează. Dacă are această necesitate va comunica adimistratorilor și aceștia vor alege noi date pentru conturile acestuia. Este o operațiune rapidă și cu efect imediat. Datele de login vor putea fi regăsite în cont la următoarea conectare.

07. Pentru conectarea la site-ul pe care lucrează, modelul poate folosi orice browser, sau, în unele cazuri, software-ul preluat de la furnizorul de servicii. În aceste cazuri logarea se va face direct în program după instalarea acestuia. Aceste programe vor transmite cu o calitate superioară către site-ul unde lucrați.

08. Conturile pe site sunt personale și nu pot fi folosite de alte persone, nici măcar temporar. Cedarea passwordului persoanelor terțe duce la suspendarea contului prevăzut de Punctul 20 al acestui regulament.

09. Ficare site folosește propria monedă pentru plată. Acestea pot fi: Euro, Dolari, Credits, Tokens, Coin sau alte denumiri cu care modelul va fi răsplătit pentru show-rile sale. Pe când monedele reale au valori reale, monedele proprii pot avea valori diferite. Pe majoritatea site-urilor aceste monede au o valoare de 0,05 $, dar este posibil ca această valoare să fie modificată de proprietarii acestuia.

10. În timpul în care ești online trebuie să dai toată atenția muncii pe care o prestezi. În cazul în care ai conturi pe mai multe site-uri este recomandabil să ai și mai multe monitoare la computer.

11. Este absolut interzis să comunici date personale sau să ceri date personale ale membrilor întâlniți în chat. Discuțiile sunt urmărite de admini și penalizate ca atare de către site și studio. Aceste penalizări pot duce la închiderea conturilor fără plată.

12. Este important ca inainte de orice colaborare, sa stiti ca nu agreem “relația” model – membru. Sunt absolut interzise relațiile cu membri care propun să vină în România sau care sunt deja în țară.

13. CashStudio nu folosește și nu cedează datele tale personale altor site sau parteneri decât pentru a-ți crea conturi model. Nicio informație nu poate fi folosită de către studio pentru comunicare în afară de cele scrise de model în propriul cont.

14. Fiecare model va dispune de unu sau mai multe conturi. Inițial vor fi făcute conturi pe cele mai traficate site, unde câștigurile sunt destul de mari. Totuși, câștigurile depind în mare parte de model. De felul cum e aranjată camera, de ceea ce se vede în imagine, de calitatea acesteia și viteza de conexiune la internet. Un model care lucrează minim 4 ore continuu și îndeplinește cerințele de mai sus ajunge la un câștig lunar de peste 3.000$

15. La înscriere, modelul poate alege modalitatea de primire a banilor. Acestea sunt: plata la cerere (plata zilnic) sau la sesiune (la 2 săptămâni). În primul caz, procentul modelului va fi de 75% + bonusuri din totalul câștigat, iar în al doilea va fi de 80% + bonusuri. Bonusurile se acordă în funcție de câștiguri modelelor care îndeplinesc anumite condiții. Este indicat să lucrezi zilnic minim 4 ore pentru a beneficia de bonusuri până la 15% în plus la fiecare sesiune.

16. Plățile se efectuează în fiecare zi lucrătoare (de luni până vineri) între orele 15:00 - 21:00 cu excepția sărbătorilor legale și naționale. Cererile de plată vor fi onorate în următoarea zi lucrătoare, cu excepția celor urgente care vor fi achitate în maxim 4 ore. Plățile la sesiune se pot cere anticipat cu aplicarea unei penalizări. Același procediment si pentru plata la zi dacă cererea ajunge în weekend sau în zile de sărbătoare. Nu va fi acceptată o nouă cerere de plată dacă modelul are deja una în curs. După procesare, va fi posibil efectuarea unei noi cereri.

17. Contractul de colaborare se bazează pe citirea cu atenție a acestui regulament și acceptarea sa în toate punctele. Acceptatea acestor condiții obligă atât modelul cât și studioul să își mențină obligațiile de lucru și plată până la încheierea colaborării prin renunțarea unei părți de bună voie. Nu este nevoie de semnarea contractului, acesta va fi acceptat prin metode electronice la crearea contului pe site-ul www.cashstudio.ro

18. Prin închiderea contului modelul întrerupe colaborarea în mod definitiv, pierzând ofertele și bonusurile neincasate. Deasemenea, plățile care nu au fost cerute nu vor putea fi plătite. Este indicat pentru model să efectueze o cerere de plată înainte de a închide contul. Studioul nu mai are informații despre acesta după ștergerea contului.

19. Fiecare site are un regulament propriu. Aceste regulamente trebuiesc citite și respectate pentru a nu risca suspendări, penalizări sau închiderea contului. CashStudio nu poate fi responsabilizat pentru încălcarea regulamentelor interne ale site-urilor pe care lucrează modelul. Reguli valabile pe site-urile de videochat; Toate interzic următoarele acțiuni online:

  1. Violența sau simularea acesteia
  2. Consumul de alcool sau substanțe stupefiante cât și mimarea acțiunilor care pot semăna cu aceste acțiuni
  3. Autolezionismul sau provocarea de răni online
  4. Manipularea sau apariția excrementelor în webcam

20. Este absolut interzis să comunicați numele contului sau parola prietenilor, sau oricărei alte persoane cât și logarea din internet cafe sau alte locuri publice precum și logarea contemporană de pe 2 IP-uri. În aceste cazuri contul va fi închis imediat fără plată.
Contul va fi închis și dacă:

  • Lucrezi pe același site cu două conturi
  • Transmiți banii câștigați altui cont
  • Apar minori în webcam
  • Apar persoane neînregistreate în webcam
  • Socializezi sau vorbești cu minori