Ce vestimentatie trebuie sa porti cand esti model

Ce vestimentatie trebuie sa porti cand esti model

  Desi obiectele de vestimentatie sau look-ul pe care le abordezi pe camera nu pot tine locul unei atitudini prietenoase, sau a unei personalitati sociabile, care sa atraga membrii ca un magnet, totusi are un rol foarte important in a crea o prima impresie potrivita, care sa rezume in cateva secunde ce gen de model reprezinti.

 

Vestimentatie cu care atragi barbati in camera de videochat


Urmeaza aceste sfaturi pentru a reusi sa atragi mai multi membri in camera si mai mult decat atat, pentru a reusi sa atragi membrii potriviti tie:

 1.Alege o vestimentatie care sa te reprezinte 100%: nu exista o regula care sa spuna ce fel de tinuta are cel mai mult succes si tinand cont de faptul ca naturaletea atrage cel mai mult, putem spune asta si cand vine vorba de hainele pe care le purtam. Incearca sa te imbraci cu haine pe care le-ai purta si in mod normal, atunci cand iesi cu prietenii, mergi in club, sau iesi la o plimbare prin parc. Membrii cauta individualitate, deci nu incerca sa furi idei de la alte colege. Iti poti exprima personalitatea foarte usor, alegand hainele care te reprezinta pe tine cu adevarat si in care te simti confortabil. Iar atunci cand te simti confortabil cu adevarat, asta se va vedea si pe camera!

  2.Nu te baza exclusiv pe sexualitate: o greseala frecventa pe care o fac modelele este faptul ca au impresia ca fiind cat mai explicite sau purtand haine cat mai putine si cat mai minuscule, vor atrage membrii mai rapid. Insa adevarul este cu totul altul! Mizand pe genul asta de imbracaminte, vei transmite o idee gresita despre tine si nu vei da impresia unui model de calitate, iar asta te va face sa atragi si membri pe masura! In general membrii cu bani nu cauta porn staruri, ci din contra, doresc sa cunoasca fete normale. Pe siteurile de videochat, deja exista o abundenta de modele care aleg sa stea doar in chiloti si sutien, deci de ce ai vrea sa fii si tu una dintre celelalte mii de modele, cand ai putea sa aduci o gura de aer proaspat si o imagine diferita, doar prin a fi mai inspirata in deciziile vestimentare pe care le iei.

 3.Vino mereu cu ceva nou: Chiar daca iti place o anumita tinuta si simti tu ca te pune in valoare, asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de ea. Incearca sa aduci mereu ceva nou look-ului tau pentru a nu-ti lasa membrii sa se plictiseasca. De asemenea, ai putea incerca uneori sa iesi din zona ta de comfort si sa incerci niste tinute pe care nu le-ai purta in mod normal. Nu ai de unde sa stii care va fi reactia membrilor tai atunci cand vor vedea o alta latura a ta!

 4.Alege tinute colorate: Desi nu este o regula, totusi s-a observat ca membrii reactioneaza mai bine la tinutele viu colorate, decat la cele in culori monotone sau sterse. O bluza colorata, sau o rochita cu flori te va face sa pari plina de viata si distractiva. Insa daca stilul tau este unul diferit, sa zicem ca in general porti doar negru, nu forta masura incat sa ajungi sa te simti incomod atunci cand esti online, in schimb adu mici pete de culoare ocazional in tinuta ta pentru a-ti diversifica look-ul.

 5.Incearca si costumatii speciale: Din cand in cand ai putea incerca sa joci anumite roluri, imbracand haine care sa reprezinte rolul respectiv. De exemplu o tinuta de scolarita ar putea fi improvizata imediat dintr-o camasa alba, o fusta in carouri si niste sosete lungi, sau o tinuta de secretara ar putea fi compusa din aceeasi camasa alba, o fusta conica, pantofi cu toc si ochelari. Incearca sa iti folosesti imaginatia si gandeste-te la cat mai multe roluri pe care ar dori membrii tai sa le joace.

 6.Si ce vestimentatie alegi in privat conteaza: toate tinutele kinky pe care ziceam ca nu ar fi ok sa le porti in free, iti vor fi de folos in momentul in care esti in privat. Pentru a tine membrii interesati si pentru a tinti spre o categorie mai mare de membri, ar fi bine sa ai intotdeauna cu tine mai multe seturi de lenjerie si, de asemenea, articole speciale de vestimentatie cum ar fi stockings, neglijeuri din dantela, babydolls sau tocuri.

 7.Investeste in imaginea ta: Pe masura ce incepi sa ai mai mult succes, ar fi de preferat ca o parte din banii pe care ii faci, sa ii reinvestesti in tinute sau accesorii pentru munca. Investitia in imaginea ta te va ajuta sa continui sa iti maresti incasarile si sa iti tii membrii interesati.

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply