Privacy Policy

Privacy Policy

CashStudio respecta Confidentialitatea!

CashStudio considera ca discretia fata de adevarata identitate a modelelor noastre este o datorie. Toti angajatii din studio, de la fetele de la training, pana la contabila si persoanele din management, stiu importanta confidentialitatii în videochat. Nimeni din personalul CashStudio nu-ti va dezvalui vreodata numele real cuiva din afara studioului. In acest fel, poti sa fii linistita ca jobul în livechat este secretul tau.

Mai mult, ca o masura foarte eficienta de siguranta, restrictionam accesul din Romania pe site-urile de videochat cu care colaboram. In acest mod, familia sau apropiatii tai nu au posibilitatea sa te vada niciodata online.

Totodata, la CashStudio, chiar prin contractul de munca, avem clauze clare atat pentru angajat, cat si pentru angajator, privind obligativitatea de a nu divulga date legate de activitatea de videochat. In acest sens, fotografiile sau clipurile video facute de tine pentru propria promovare pe site-urile cu care lucrezi nu pot fi difuzate vreodata fara acordul tau.

In orice business respectabil exista o politica de confidentialitate, fie ca este vorba despre confidentialitatea datelor, a imaginii ori a informatiilor. O ramura a contractului de munca stipuleaza obligativitatea, atat a salariatului cat si a angajatorului, de a nu divulga informatii sau date ce au fost luate la cunostinta in timpul contractului si/sau dupa incetarea de drept a acestuia.

Pentru ca CharmStudios este unul din cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti isi respecta atat propria imagine cat si cea a modelelor cu care colaboreaza. Astfel pentru noi este vital sa pastram anonimatul fiecarui model in parte ceea ce este stipulat si in contractual de colaborare.

Principala metoda de a proteja modelul este restrictionarea accesului din Romania pe site-urile de videochat cu care colaboram, asigurandu-ne ca integritatea imaginii nu va fi afectata si modelul poate avea confortul psihic ca identitatea ei este in deplina siguranta.


De asemenea o parte contractuala legata de confidentialitate prevede faptul ca toate pozele facute in sedintele foto profesionale nu pot fi distribuite decat pe site-urile de videochat agreate de model si evident nimeni nu are vreun drept de folosinta a acestor poze pe teritoriul Romaniei.

In concluzie, masurile de mai sus sunt prioritare pentru echipa CashStudio in vederea asigurarii anonimatul modelului.

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Apreciem increderea pe care ne-ati acordat-o si facem tot posibilul sa va protejam toate informatiile personale pe care le-ati furnizat. Datele sensibile sunt manipulate electronic și nu pot fi citite decât de proprietarul contului.

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply