Streamate

Streamate

     

   Un site videochat care isi respecta modelele, o sa asigure un trafic de calitate, cu membri potenti financiar si o sa-i filtreze pe gura-casca, adica pe cei care vor doar gratuitati si nu sunt dispusi sa plateasca. Acestea sunt cele mai importante motive pentru care nu iti recomandam sa lucrezi pe un site Freemium, asa cum este MyFreeCams si sa alegi, in schimb, un site Premium, asa cum este Streamate, ca sa ai succes garantat in videochat.

Beneficii Streamate

  • Ai parte de protectie si confidentialitate.   Politicile Streamate protejeaza si incurajaza modelele sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, intr-un mediu online sigur si anonim. Site-ul nu poate fi accesat de barbatii din Romania – singura sectiune a site-ului care poate fi accesata din Romania este aceea pentru a deveni model.
  • Membri de calitate.Membrii Streamate sunt recunoscuti pentru puterea financiara, site-ul fiind unul Premium unde nu o sa te intalnesti cu freeloaders care asteapta gratuitati. Mai mult, pe Streamate cineva nu poate deveni membru pana ce nu isi completeaza datele financiare, ceea ce implica datele personale cu care si-a inregistrat cardul bancar sau contul PayPal.
  • Castiguri constante si consistente.Plata se face saptamanal si modelul e platit pe minutul de interactiune online si nu pe baza de tips.
  • Fara penalizari nejustificate pentru modele.
  • Streamate nu penalizeaza financiar modelele pentru aspecte ce tin de decor sau tinuta

    • Promovare pentru modelele noi.

    Pe Streamate exista o sectiune “New Models” pentru modelele incepatoare, iar membrii sunt incurajati sa viziteze noile modele, asa ca poti face o multime de bani inca din prima zi.

    La CashStudio  lucram exclusiv cu Streamate, unul dintre cele mai mari site-uri de videochat din lume, si te ajutam inclusiv cu training, pentru ca tu sa poti sa castigi banii la care ai visat.

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply